Prezentarea Ministerului

Organizarea Ministerului

Conducerea Ministerului

Relatii cu publicul si mass-media
Programe

Evenimente

Institutii in subordine

Institutii in coordonare

Initiative MMSS

Integrare Europeana

Relatii Internationale

Statistici

Reprezentare in teritoriu

Monitorizarea realizarii prioritatilor politicilor de ocupare in Romania


Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Directia Generala Ocupare si Afaceri Sociale a Comisiei Europene, incep procesul de monotorizarea realizarii prioritatilor politicilor de ocupare in Romania.

Astazi, 25.03.2003, la Complexul Uzine-Export din Bucuresti se desfasoara seminarul tehnic organizat de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Comisia Europeana in cadrul procesului de urmarire si monitorizare a angajamentelor asumate prin Documentul Comun de evaluare a prioritatilor politicilor de ocupare semnat la Bucuresti pe 28.10.2002 de catre comisarul european, doamna Anna Diamatopoulou si ministrul muncii si solidaritatii sociale, domnul Marian Sarbu.

Acest document prezinta un set de obiective pentru adaptarea pietei muncii si a sistemului de ocupare a fortei de munca in vederea implementarii Strategiei Europene de Ocupare (SEO).

Scopul seminarului este de a lansa procesul de monitorizare si evaluare prin stabilirea etapelor si procedurilor necesare pentru indeplinirea angajamentelor asumate prin Documentul Comun si pregatirea Rapoartelor de implementare.

La lucrarile seminarului participa reprezentanti ai Comisiei Europene, Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale si ai celorlante ministere care au contribuit la elaborarea Documentului Comun.

Legislatie in domeniu

Serviciul electronic de mediere a muncii

Link-uri utile

Sugestii