Prezentarea Ministerului

Organizarea Ministerului

Conducerea Ministerului

Relatii cu publicul si mass-media
Programe

Evenimente

Institutii in subordine

Institutii in coordonare

Initiative MMSS

Integrare Europeana

Relatii Internationale

Statistici

Reprezentare in teritoriu

Vizita domnului Marian Sarbu cu ocazia sarbatorii Sf. Nicolae la centrul Gavroche


Vineri 6 decembrie 2002, cu ocazia sarbatorii "Sfntul Nicolae", domnul Marian Srbu Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale a facut o vizita la Centrul Social "Gavroche" de Integrare Familiala pentru Copii.

Centrul Social de Integrare Familiala pentru Copii "Gavroche" primeste copii adusi de pe strazi, precum si copii veniti din familii dezorganizate, sarace. La "Gavroche" le sunt identificate problemele medicale, sociale si psihologice.

Centrul Social de Integrare Familiala pentru Copii "Gavroche" se afla situat n Soseaua Colentina nr. 6 A si este subordonat Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale. n prezent sunt adapostiti 39 de copii proveniti din familii dezorganizate.

Domnul Marian Srbu impreuna cu reprezentanti ai Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale au impartit cadouri copiilor ocrotiti n acest centru.

Centrul social "Gavroche" este unitatea de asistenta sociala, cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale, care acorda serviicii de asistenta sociala n institutie si la domiciliu, categoriilor defavorizate ( copiii strazii, familii cu copii, persoane vrstnice).
Legislatie in domeniu

Serviciul electronic de mediere a muncii

Link-uri utile

Sugestii