Prezentarea Ministerului

Organizarea Ministerului

Conducerea Ministerului

Relatii cu publicul si mass-media
Programe

Evenimente

Institutii in subordine

Institutii in coordonare

Initiative MMSS

Integrare Europeana

Relatii Internationale

Statistici

Reprezentare in teritoriu

COMUNICAT DE PRESA


Rezultatele cercetarii romanesti trebuie mediatizate mai mult

05.12.2002


Domnul Ion Giurescu, secretar de stat in Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale a participat joi 5 decembrie 2002, la Sesiunea de Comunicari Stiintifice "O altfel de economie, o altfel de piata a muncii", organizata de Institutul National de Cercetare Stiintifica in domeniul Muncii si Protectiei Sociale.
Cu aceasta ocazie domnul Ion Giurescu a sustinut necesitatea mediatizarii rezultatelor cercetarii romanesti catre public si administratie, pentru o mai buna fundamentare a politicilor economice si sociale si totodata pentru o mai eficienta aplicare a lor.
Printre temele puse in dezbatere la aceasta sesiune de comunicari stiintifice au fost in economia neinregistrata, economia informala, piata neagra.
"Activitatea de cercetare privind acest fenomen este necesara atat pentru identificarea si punerea in practica a celor mai adecvate mijloace de prevenire si combatere, cat si pentru evaluarea rezultatelor diferitelor masuri aplicate", a mai declarat domnul Ion Giurescu.Legislatie in domeniu

Serviciul electronic de mediere a muncii

Link-uri utile

Sugestii