Prezentarea Ministerului

Organizarea Ministerului

Conducerea Ministerului

Relatii cu publicul si mass-media
Programe

Evenimente

Institutii in subordine

Institutii in coordonare

Initiative MMSS

Integrare Europeana

Relatii Internationale

Statistici

Reprezentare in teritoriu

COMUNICAT DE PRESA


Comisia nationala pentru indexarea si fundamentarea valorii cosului minim de consum


23.09.2002

Astazi, 23 septembrie 2002, la sediul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale, a avut loc sedinta de constituire a Comisiei Nationale pentru Indexare si Fundamentare a Valorii Cosului Minim de Consum.
Au participat reprezentanti ai Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale, Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Dezvoltarii si Prognozei, Institutului National de Statistica si Oficiului Concurentei . Partenerii sociali au fost reprezentati de catre cele 8 confederatii patronale, respective 5 confederatii sindicale, reprezentative la nivel national.
A fost apreciata pozitiv initiativa Guvernului referitoare la extinderea si aprofundarea cadrului partenerial, recenta Hotarare a Guvernului privind infiintarea, organizarea si functionarea acestei Comisii fiind o dovada concludenta in acest sens.
S-a convenit ca pe parcursul saptamanii in curs, sa fie definitivata componenta Comisiei astfel incat vineri, 27 septembrie a.c. la sediul Institutului National de Statistica sa poata fi convocata sedinta de elaborare a Regulamentului de organizare si functionare.
Legislatie in domeniu

Serviciul electronic de mediere a muncii

Link-uri utile

Sugestii