Comunicat de presă

 

 

 

n cadrul primei etape a vizitei de lucru pe care ministrul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, doamna Elena Dumitru, o desfăşoară n judeţul Constanţa, a avut loc o ntlnire cu reprezentanţii CNSLR Frăţia, care participă la lucrările Şcolii de Vară cu tema Drepturile salariaţilor şi Codul Muncii.

ntlnirea este o reflectare a colaborării pe care Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei a stabilit-o cu partenerii sindicali şi a prilejuit discutarea unor aspecte importante referitoare la aplicarea reglementărilor prevăzute n Codul Muncii: evoluţia relaţiilor angajat-angajator.

Ministrul Muncii, doamna Elena Dumitru, a specificat că aşteaptă observaţiile partenerilor sindicali, nu pe text ci pe realitate, pentru aplicarea unora dintre prevederile acestei legi. Doamna Elena Dumitru a solicitat prezenţa mai activă a partenerilor sindicali la dezbaterile publice privind iniţiativele legislative ale ministerului.

La rndul lor, reprezentanţii CNSLR Frăţia au subliniat importanţa asigurării unei păci sociale n Romnia astfel nct să fie ndeplinite cele mai bune condiţii pentru atragerea investitorilor n economie.