MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITATII SOCIALE SI FAMILIEI
Participare Secretar de stat MMSSF la inchidere an scolar


    Smbata, 26 iulie 2003, ora 12.00 domnul Razvan Ionut CIRICA, secretar de stat n cadrul Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) va participa la festivitatea de ncheiere a anului scolar la Scoala Postliceala "Friedrich Mller" din Sibiu.
    La eveniment va participa si domnul Walter GEBHARDT, membru al consiliului director si reprezentant al Diaconiei Neuendettelsau, Bavaria.
    Scoala Postliceala "Friederich Mller" din Sibiu, s-a deschis la 1 octombrie 2000 si functioneaza n cadrul Fundatiei Bavaria - Romnia pentru asistenta sociala, n cadrul careia este membru si Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF).
    Activitatea Fundatiei s-a concretizat prin inaugurarea noii cladiri a Scoli Postliceale "Friedrich Mller" din Sibiu, n luna octombrie 2002. n luna noiembrie a aceluiasi an, scoala a obtinut Autorizatia de ncredere pentru organizarea si desfasurarea de nvatamnt postliceal cu specializarea pedagogi de recuperare.
    n anul 2003, cei 29 de tineri din prima generatie de absolventi au finalizat aceste cursuri. Tot n anul 2003, scoala postliceala "Friedrich Mller" din Sibiu a mai organizat, n colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu (AJOFM), doua cursuri de pregatire pentru pedagogi de recuperare si asistenti pentru ocrotirea persoanelor vrstnice.
    Evenimentul se va desfasura la sediul Scolii Postliceale "Friedrich Mller" din Sibiu, strada Pedagogilor nr. 3.