Vizita ministrului delegat pentru relatiile cu partenerii sociali, Marian Srbu, n judetul Salaj

    Astazi, smbata 27 septembrie, n continuarea deplasarii sale n nordul tari, domnul Marian Srbu, ministrul delegat pentru relatiile cu partenerii sociali, se afla n judetul Salaj.
    n cursul diminetii domnul ministru s-a ntlnit n municipiul Zalau cu reprezentantii ai autoritatilor locale, liderii judeteni ai federatiilor si confederatiilor sindicale pentru a identifica principalele probleme cu care se confrunta locuitorii acestui judet.
    La ora 10.30 domnul Marian Srbu a sustinut la sediul Prefecturii o conferinta de presa n cadrul careia a facut publice principalele concluzii ale vizitei ntreprinse n judet si a raspuns ntrebarilor jurnalistilor prezenti.
    Domnul ministru delegat si va continua vizita n judetul Salaj cu ntrevederi cu reprezentantii conducerii si cu liderii de sindicat ai societatilor comerciale Universal S.A. Zalau si Silcotub S.A. Zalau.
    n a doua parte a zilei reprezentantul guvernului va fi prezent la Simleul Silvaniei unde va vizita societatea Stoehr S.A. si va participa la manifestarile prilejuite de "Zilele orasului".