Prezentarea Ministerului

Organizarea Ministerului

Conducerea Ministerului

Relatii cu publicul si mass-media
Programe

Evenimente

Institutii in subordine

Institutii in coordonare

Initiative MMSS

Integrare Europeana

Relatii Internationale

Statistici

Reprezentare in teritoriu

Preselectie Qatar

Comunicat de presa
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca, cu sediul in str. Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1, Bucuresti, organizeaza maine, 11 septembrie, incepand cu orele 8.30, preselectia pentru ingineri horticoli, ingineri si tehnicieni agronomi, arhitecti si designeri care doresc sa lucreze in statul Qatar, specializati in gradinarit, irigatii, inginerie civila si peisajisti.
La preselectie pot participa barbati care au varsta cuprinsa intre 28 - 40 de ani, sunt cunoscatori ai limbii engleze, au diploma de calificare in domeniu si o vechime de minim 5 ani in activitate.
Locul de munca este in cadrul serviciului public din Qatar, la o tempratura de peste 40 grade Celsius, unde lucratorilor li se ofera salarii cuprinse intre 800 - 1200 Euro/luna si cazare in conditii normale de confort minim.
Transportul dus-intors din Romania in Qatar se suporta de lucrator, caruia, la sfarsitul duratei pentru care se incheie contractul, care este de minim un an, i se va restitui costul de catre angajator.
Solicitantii trebuie sa se prezinte la preselectie cu copie dupa diploma de calificare , absolvire - licenta, cartea de munca, pasaport, carte sau buletin de identitate, cazier sau declaratie pe proprie raspundere ca nu au antecedente penale.
Avand in vedere intervalul scurt de timp, ce a fost generat de primirea ofertei de astazi, coroborat cu faptul ca reprezentantul autoritatii qatareze doreste sa participe la selectie joi, 12 septembrie, diferenta de acte prevazute in legislatia romaneasca va fi completata in maximum 3 zile din momentul nominalizarii unei persoane ( cazier, certificat medical, recomandare de la ultimul loc de munca, fotografii tip pasaport, etc.).

10 septembrie 2002

Legislatie in domeniu

Serviciul electronic de mediere a muncii

Link-uri utile

Sugestii