Prezentarea Ministerului

Organizarea Ministerului

Conducerea Ministerului

Relatii cu publicul si mass-media
Programe

Evenimente

Institutii in subordine

Institutii in coordonare

Initiative MMSS

Integrare Europeana

Relatii Internationale

Statistici

Reprezentare in teritoriu

Qatar asistente

Comunicat de presa
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca intentioneaza sa ncheie o cooperare cu reprezentantii Ministerului Muncii din Qatar n ceea ce priveste schimbul de forta de munca n diferite domenii. n acest sens, n urmatorul interval de timp, O.M.F.M. va demara un proces de testare a pietei de solicitanti de locuri de munca n domeniul sanitar. Pentru a finaliza aceasta mediere cu reprezentantii din Qatar, care s-au aratat dispusi sa colaboreze cu autoritatile romne, rugam persoanele care au calificarea de asistente medicale, o vechime de minim 5 ani n aceasta specializare si cunostinte bune de limba engleza, sa se prezinte la sediul Oficiului din str. Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti.
Solicitantii trebuie sa se prezinte cu urmatoerele documente: copie dupa diploma de absolvire a unei scoli postliceale sanitare, cartea de munca, pasaport, carte sau buletin de identitate, cazier sau declaratie pe proprie raspundere ca nu au antecedente penale.
De asemenea, solicitantii care au calificare de arhitect, inginer si tehnician agronom, cunoscatori ai limbii engleze si sunt interesati sa lucreze n Qatar sunt asteptati la sediul O.M.F.M. n perioada 23 - 26 septembrie. Documentele necesare acestora sunt: copie dupa diploma de calificare , absolvire - licenta, cartea de munca, pasaport, carte sau buletin de identitate, cazier sau declaratie pe proprie raspundere ca nu au antecedente penale.

16 septembrie 2002

Legislatie in domeniu

Serviciul electronic de mediere a muncii

Link-uri utile

Sugestii