Prezentarea Ministerului

Organizarea Ministerului

Conducerea Ministerului

Relatii cu publicul si mass-media
Programe

Evenimente

Institutii in subordine

Institutii in coordonare

Initiative MMSS

Integrare Europeana

Relatii Internationale

Statistici

Reprezentare in teritoriu

Salarii Israel

Comunicat de presa
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca anunta lucratorii care au obtinut un contract de munca n Israel, dar care nu si-au primit drepturile financiare de la antreprenori, ntruct acestia au dat faliment, ca au posibilitatea ca, n perioada 8 - 19 decembrie 2002, sa primeasca sumele restante de la Asigurarile Nationale din Israel, care vor trimite n acest sens reprezentanti autorizati.
Asociatia Antreprenorilor si Constructorilor din Israel urmeaza sa furnizeze O.M.F.M. listele cu lucratorii care nu si-au primit salariile. Programarile pentru plata restantelor se vor efectua dupa 25 noiembrie la sediul Oficiului.
Pentru a beneficia de platile restante, persoanele n cauza trebiue sa se prezinte personal cu pasaportul n original , n vigoare la data pentru care au existat restante (la care au primit contractul de munca). Titularii contractelor nu pot fi reprezentati de rude sau prieteni pentru a ridica sumele restante.
Platile se vor face la Ambasada statului Israel din Bucuresti pe baza de programare, n conditiile enuntate mai nainte.
Informatii suplimentate se pot obtine la sediul Oficiului din str. Valter Maracineanu, nr 1-3, sector 1 , Bucuresti sau la telefon:

11 noiembrie 2002

Legislatie in domeniu

Serviciul electronic de mediere a muncii

Link-uri utile

Sugestii