Prezentarea Ministerului

Organizarea Ministerului

Conducerea Ministerului

Relatii cu publicul si mass-media
Programe

Evenimente

Institutii in subordine

Institutii in coordonare

Initiative MMSS

Integrare Europeana

Relatii Internationale

Statistici

Reprezentare in teritoriu

Selectie Spania n perioada 10 - 14 martie 2003

Comunicat de presa
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca anunta organizarea selectiei pentru ocuparea a 237 de locuri de munca n Spania, n perioada 10 - 14 martie 2003, n urmatoarele domenii: industrie, constructii, agricultura, domeniul hotelier si sectorul serviciilor.
Mentionam ca, la selectie pot participa numai persoanele nscrise n banca de date a O.M.F.M., care au vrsta cuprinsa ntre 20 si 45 de ani si ndeplinesc conditiile prevazute de fisa fiecarui post ( vechime n munca, calificare corespunzatoare, cunoasterea limbii spaniole) si care sunt nstiintati n scris de catre Oficiu pentru a se prezenta la selectie.
Contractele de munca vor fi ncheiate pe o perioada de un an cu posibilitate de prelungire, salariul fiind ncadrat ntre 650 si 1 500 euro pe luna, cazarea si transportul fiind achitate de catre muncitori.
Toti candidatii, care sunt nstiintati n scris, sunt persoane din banca de date a Oficiului, acestia urmnd sa fie investigati din punct de vedere psihologic. Comisia de selectie va fi alcatuita din reprezentanti ai Ministerului Muncii si Afacerilor Sociale din Spania, ai Ambasadei Spaniei la Bucuresti, ai angajatorilor spanioli, precum si din reprezentanti ai O.M.F.M.
Precizam ca, n zilele de selectie programul cu publicul de introducere n banca de date a solicitantilor de locuri de munca n strainatate va fi suspendat.

4 martie 2003

Legislatie in domeniu

Serviciul electronic de mediere a muncii

Link-uri utile

Sugestii